Menu

Vind voetbalreizen en wedstrijdtickets!
Vergelijk 1 voetbalreizen en 268 wedstrijdtickets en vind je beste aanbieding

Voetbalreizen Liverpool

Wil je een wedstrijd van Liverpool bezoeken, dan zul je de oversteek naar Engeland moeten maken. Een vliegreis is de meest gekozen en logische optie. Er zijn 2 luchthavens die als bestemming dienen:
 • Liverpool John Lennon Airport
 • Manchester Airport


Liverpool John Lennon Airport
Hoewel het John Lennon Airport zich in Liverpool bevindt en de beste mogelijkheid lijkt is dit niet altijd het geval. Vluchten naar deze luchthaven vertrekken alleen vanuit Amsterdam Schiphol. Soms zijn er ook mogelijkheden vanuit Brussel of Dusseldorf, maar dit zijn vaak vluchtroutes inclusief overstap en hogere vluchtprijzen. Woon je bijvoorbeeld in het Zuiden van het land, dan zul je 2x een behoorlijke reisafstand moeten afleggen naar Schiphol.

Aan de andere kant is de reisafstand vanuit het John Lennon Airport naar het centrum van Liverpool uiteraard korter dan vanuit Manchester.

Manchester Airport
Vliegen naar Manchester Airport geeft je beduidend meer vluchtopties. Vanuit o.a. Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf, Brussel, Frankfurt en Charleroi zijn er goede verbindingen met Manchester. 

Reiskosten van luchthaven naar het centrum van Liverpool
Vanuit Liverpool John Lennon Airport naar het centrum van Liverpool
 • Afstand: +/- 15 km
 • Taxirit: £ 18 (20 minuten)
 • Busrit: £ 3 (25 minuten)

Vanuit Manchester Airport naar het centrum van Liverpool
 • Afstand: +/- 60 km
 • Taxirit: £ 40 (55 minuten)
 • Treinrit: £ 14,50 (60 minuten)
 • Busrit: £ 15 (55 minuten)

Hoe kan ik besparen op mijn voetbalreis?
Als je via VoetbalreizenVergelijken.nl naar de website van een aanbieder navigeert, bekijk dan goed wat de luchthavens van vertrek en aankomst zijn. Je kunt nu een goede inschatting maken van de kosten van je reis van de luchthaven naar het centrum van Liverpool. Vergelijk dit met de kosten die je maakt om de luchthaven van vertrek te bereiken.

Maar daarnaast is er uiteraard ook een verschil in vluchtkosten. Bekijk de verschillende opties die je hebt, of vraag ze na bij de betreffende voetbalreis organisatie. Op deze manier hebben wij onlangs een voetbalreis naar Liverpool geboekt vanaf een andere luchthaven dan standaard was. Door de luchthaven van vertrek te wijzigen konden wij voor slechts € 10 meer een arrangement boeken met 1 extra overnachting. Ok dit is een vorm van besparen op je voetbalreis.
 
Anfield stadium… Alleen de gedachte aan het stadion zorgt al voor kippenvel. Met bijna 55.000 fans het ‘You’ll never walk alone’ zingen moet op je wensenlijst staan!

Waar wil je zitten tijdens je voetbalreis? Kies uit 4 tribunes.

The Kop
Veruit de meest bekende tribune van Anfield is ‘The Kop’. Vroeger namen ruim 25.000 supporters hier plaats achter het doel. Mede vanwege de Hillsborough ramp is besloten dat ‘The Kop’ niet in zijn hoedanigheid kon blijven bestaan. Vanaf 1994 is dit tribunedeel gehalveerd naar een capaciteit van bijna 13.000.

Sir Kenny Dalglish Stand
Deze tribune is vernoemd naar Liverpool icoon Kenny Dalglish. De Schot was als speler én trainer enorm succesvol met Liverpool. De tribune bestaat uit twee lagen. De 2e ring biedt plaats aan 4.600 toeschouwers, de 1e ring aan bijna 7.000. 

Anfield Road End
Als je kaartjes wilt kopen voor deze tribune, dan heb je opnieuw de keuze uit 2 ringen. De bovenste is ring is klein en biedt plaats aan 2.654 personen. De 1e ring is groter, daarvan is de capaciteit 6.391.

Main Stand
Als laatste is er de Main Stand. Dit is de grootste tribune van Anfield en biedt plaats aan zo’n 20.500 bezoekers. Deze tribune bestaat uit 3 lagen. De capaciteit per ring is als volgt:
 • 3e ring: +/- 7.900
 • 2e ring: +/- 3.100
 • 1e ring: +/- 9.300

Bekijk de 3D-impressie per zitplaats!
Op de website van Liverpool FC kun je een fantastisch beeld vormen van je zicht per tribunedeel. Bekijk voordat je je tickets boekt waar je wilt zitten en of het de beleving en sfeer gaat brengen waar je naar op zoek bent. Bekijk de 3D-impressie van Anfield.
Vrijwel iedere club uit de Engelse Premier League kent een grote rivaliteit met Liverpool. Dit bleek eens te meer tijdens het seizoen 2018-2019 toen Liverpool een spannende titelstrijd uitvocht met Manchester City. In Nederland is de steun voor de rijke koopclub uit Manchester klein. Maar onderzoek onder fans van de 18 overige Premier League clubs wees uit dat een kleine meerderheid van 56% een voorkeur voor Liverpool had.

Rivaliteit met Manchester United
Een andere opvallende statistiek uit dit onderzoek was dat 20% van de Manchester United fans hun eigen club liever zag degraderen, dan Liverpool kampioen worden.

Liverpool - Manchester United is de ‘North West Derby’ en is een wedstrijd tussen de twee teams met het meeste zilverwerk van alle Engelse voetbalteams. Daarnaast staat de trots van de stad Liverpool en de stad Manchester voor de supporters op het spel. 

Merseyside-derby vs Everton
Een andere beladen wedstrijd die Liverpool speelt is tegen stadgenoot Everton. Kronen de roden of de blauwen zich tot helden van de stad Liverpool? Welke club je ook support, de Merseyside-derby is een ervaring op zich.
Liverpool is één van de oudste en bekendste voetbalclubs van Engeland. Geen wonder dat een voetbalreis naar Liverpool een wens van vele voetballiefhebbers is! De club werd opgericht in 1892 nadat de eigenaar, John Houlding, de toenmalige huurder, voetbalclub Everton, na een geschil over de huur de deur had gewezen. De eerste voorzitter, John McKenna, zocht de spelers voor de nieuwe club in Schotland. Zo begon Liverpool als team met alleen maar buitenlanders in het veld aan de eerste wedstrijd. 

Sinds de oprichting is Liverpool altijd een actieve voetbalclub geweest die hard heeft gewerkt. En met succes: al in 1901 werd de club voor het eerst kampioen van Engeland.

Anfield Stadium
Het Anfield Stadium, dat rivaal Everton destijds door een geschil heeft moeten verlaten, is nog altijd de thuisbasis van Liverpool. Het stadion biedt plaats aan ruim 54.000 supporters. In 2002 werden er plannen gemaakt voor de bouw van een nieuw stadion in Stanley Park, maar de club besloot om in Anfield te blijven en het huidige stadion te renoveren, zodat de capaciteit uitgebreid kon worden. De nieuwe tribune is in 2016 geopend en heeft ruim 8.000 nieuwe zitplaatsen toegevoegd aan het stadion.

Grootse club
Een voetbalreis naar Liverpool is een reis naar een historische en succesvolle voetbalclub. Het moderne stadion, de grote schare supporters en de onderlinge sfeer maken een reis naar Liverpool zeker de moeite waard!

Boek je voetbalreis! 
Wil je deze Engelse kampioenen graag in actie zien? Vergelijk dan snel alle voetbalreizen naar Liverpool.

Liverpool - Tottenham Hotspur Datum review: 29-10-2019

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

5/5

Werkelijk een top reis gehad met Equipo! Van A tot Z goed geholpen door zeer vriendelijk personeel. Verder geweldige plekken in het stadion en een keurig hotel. De volgende keer boek ik zeker weer bij Equipo!!

Dhr. van Buuren
Aanbeveling:

Liverpool - Tottenham Hotspur Datum review: 23-09-2019

Aanbieder: VoetbalTravel

0/5

Er was iets misgegaan op de site/boeking, waarop ik direct (binnen 1 werkdag) VoetbalTravel heb gebeld. Het betrof een kleine aanpassing van iets wat ik zelf goed had ingevuld, maar bij VoetbalTravel verkeerd was binnengekomen. De klantenservice was bijzonder onvriendelijk en ronduit onbeschoft. Geen coulance, geen klantvriendelijkheid. Zij kenden maar 1 antwoord. Bijbetalen! Annuleren? Kan niet. Wijzigen? Doen we niet. Uiteindelijk na lang aandringen en bijbetalen van meer dan 100 euro (schandalig). Slechtste reisaanbieder die ik ooit heb meegemaakt. Het boeken en het betalen gaat makkelijk. Maar voetbaltravel doet niets voor je terug als dat nodig is.

Dhr. Beelen
Aanbeveling:

Arsenal - Liverpool Datum review: 14-09-2019

Aanbieder: Sports Experience

5/5

Ik zat weer op deze site (voetbalreizenvergelijken) te kijken voor mijn volgende reis, maar kom steeds elke keer weer uit op Sports Experience.... waarschijnlijk omdat dat inmiddels vertrouwd voelt. Ik kijk hier altijd nog wel even, maar de eerste koos ik voor hun en dat beviel dus ben al een tijdje vaste klant. Heb nu zeker 10 keer bij hun geboekt, kan ook ergens tussen de 11 en 14x. Tot nu tot elke keer een goed hotel gehad, altijd in het centrum. Meestal keuze uit paar hotels, vind ik wel prettig. Ook gewoon goed bereikbaar en duidelijke info. Ik zal geen namen noemen, maar voordat ik deze site kende boekte ik ergens anders die ook op deze site staat en dat was ook leuk hoor, maar bij Sports Experience betere hotels en betere vluchtijden. Een meestal de goedkoopste.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - Everton Datum review: 04-12-2018

Aanbieder: Complete voetbalreis

5/5

Via deze website bij completevoetbalreis.nl uitgekomen, moet zeggen heb een goede ervaring gehad samen met mijn zoon. Leuke wedstrijd, en top plekken! Hotel was centraal in Liverpool en kreeg alle informatie duidelijk opgestuurd.

Dhr. Manders
Aanbeveling:

Everton - Liverpool Datum review: 12-04-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Reis was goed geregeld. Mooie accommodatie. Plaatsen in het stadion vielen tegen, omdat we achter een pilaar in het stadion zaten. Hierdoor was een van de deelgebieden beperkt zichtbaar. Voor de rest een mooie reis gehad.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - West Ham United Datum review: 28-02-2018

Aanbieder: Equipo Voetbalreizen

4/5

Was goed geregeld. Toch wel gemerkt dat Engelsen een beetje raar volk zijn, maar dat mag de pret niet drukken. Kaartjes waren er ruim op tijd en konden makkelijk het stadion in.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Newcastle United - Liverpool Datum review: 17-10-2017

Aanbieder: VoetbalreizenXL

5/5

Leuke, gezellige, compacte stad Newcastle. Ervaring met Voetbalreizen XL was uitstekend. Alles was duidelijk, vlot gecommuniceerd. Het geselecteerde Hotel was van goede kwaliteit, kortom geen omkijken naar.

Dhr. Hinke
Aanbeveling:

Liverpool - Everton Datum review: 06-04-2017

Aanbieder: VoetbalTravel

3/5

Bijna niet te bereiken,ze komen pas in actie als je zelf belt. Wedstrijd begon zaterdag om 12.30 uur. Als alles mee zat zouden we(2 man) om 10.30 uur landen, dan nog 15 min. paspoortcontrole, hierna nog uur naar hotel. inmiddels is het dan 11.45 uur dan nog inchecken en van het hotel nog naar stadion. Als we geluk hadden zouden we net op tijd aanwezig zijn voor de wedstrijd, rond 12.15/12.30 uur. Je wilt natuurlijk ruim op tijd zijn om de sfeer vanaf het begin mee te maken.Ze beloven een passende oplossing.Oplossingen: twee maar we moesten er wel bijna 300 euro bijbetalen. Uiteindelijk een oplossing gevonden , vrijdagavond aankomst extra kosten 103 euro.

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Liverpool - Arsenal Datum review: 11-02-2014

Aanbieder: Sports Experience

4/5

De wedstrijd was fantastisch. Het hotel iets minder. Wel een prima kamer alleen je kon er niet ontbijten en er was ook geen mogelijkheid om een versnapering te nuttigen na een vermoeiende reis. Dit was vooraf niet bij ons bekend. Maar eerlijk is eerlijk, ik zou nog wel in een kartonnen doos slapen....

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Manchester City - Liverpool Datum review: 30-12-2013

Aanbieder: Premiertrip

5/5

Met 7 vrienden naar Manchester city - Liverpool gaan kijken via Premiertrip. Ik kan het alleen maar aanraden, alles perfect geregeld en zeker voor herhaling vatbaar!

Dhr. Anoniem
Aanbeveling:

Helaas, op dit moment zijn er geen voetbalreizen en wedstrijdtickets beschikbaar voor Liverpool.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en je ontvangt direct een update zodra er weer interessante aanbiedingen beschikbaar zijn!

Met een groep op voetbalreis

Bedrijven, vrienden, sportverenigingen en vele andere groepen kiezen steeds vaker voor een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Bestaat jouw groep uit minimaal 10 personen en wil je een voetbalreis maken? Plaats dan een groepsreis aanvraag en ontvang de beste aanbiedingen!

Groepsreis aanvragen

ONZE VOETBALREIS EN TICKET AANBIEDERS

Het volledige voetbalreis en wedstrijdticket aanbod van de volgende aanbieders is te vinden op deze website.

 • Logo VoetbalreizenXL
 • Logo Equipo Voetbalreizen
 • Logo Voetbalreizen.com
 • Logo VoetbalTravel
 • Logo Sports Experience
 • Logo Complete voetbalreis
 • Logo VoetbalticketXpert
 • Logo Event Spot
 • Logo Number1 Voetbalreizen
 • Logo Voetbalticketshop